29-07-09

Heeej :') Nu sitter jag i ganska hård soffa med mamma och Hanna brevid mig ^) Just nu är jag lite trött för vi har nämligen varit ute i skogen och plöckat kantareller, vi fick ihop en del! ^^ När vi kommit hem så åt vi lite korv & bröd :) Sen var vi så trötta så vi fällde ner bäddsoffan ( där jag sover atm) och vilade en stund :) Sen körde vi ett tv-spel som vi kallar för " Rosa Bilen" Hanna var typ grym och jag vann nån gång kanske ^^ Hjälp! Mina ögonlock åker igen...Lääääskigt ;O Jag orkar inte mer nu,Zzzzzz 
Byeee ;) <33


Hanna & Jag ;) mihihihiiww =) 

Hanna is coming!! :O

Jaaaaa ;) Idag kommer häännizz till mej och min stuga ^^  Idag kommer faktiskt hela familjen Joelsson okej inte Pepsi men alla andra ^^ Det kommer bli näääiz :P Klockan är nu 11.28 och dom kommer om tiep 32 minuter och jag har inte äns klätt på mig! :'o Och nu sitter Alice och skrattar och mig bara för att jag är avundsjuk på att hon har hållit alla i E.M.D i händerna :'O Shiet vilket liv jag har dåe! Nu är jag smått stressad av allt! Nu kan jag nog inte blogga mer kära sverige! (eller var du nu läser detta)



Hanna är sååå söt här ^) <333

fredagkväll! (:

Jag bloggar! :O Detta känns inte lite konstigt xD Som sagt är det fredagskväll och jag har absolut inget att göra!! :O Inget bra på teve ingen bra film eller nått! Men va fän! Jag har ju Neooopeoo ;) Men jag fattar inte att fölk får ihop långa inlägg om bara en dag i deras liv! It´s SiCk ;) För mig gäller korta så att folket får tjata och bli besvikna.Just nu sitter jag har asont i baken (för jag sitter som de flesta vet väldigt konstigt på stolar ;D) och tittar på mamma som är sur på sin nya datormus samt biter på mina nagelband och naglar ^^ Nu får det räcka för idag! Heeejdå!



Bye <33


RSS 2.0