Bra att jag gjorde jordens fulaste morsdag...

img_2156 (MMS)

Bra att jag gjorde jordens fulaste morsdag/storebrors- födelsedagstårta!  Grattis iaf :)


Shabalaba här får man lyxkäk!! Fet färsbif...

img_4172 (MMS)

Shabalaba här får man lyxkäk!! Fet färsbiff till alla ;)


Till alla er...

som är lite efter♥

Black and yellow

Tjooooooooooooooooooooooooooo!

Nemen!

Gudars vad gulligt :D
Min bebis vann 6 awards♥

where them girls at?

Tjoooo! Tänkte bara berätta för alla att jag lever, som ni märker gick ju inte jorden under igår men nu är tydligen jesus/Gud (har inte så bra koll) här och ska fightas mot Lucifer. EPIC! Vi får väl se när den går under då :)
Men iallafall... Idag har jag varit asduktig och pluggat och hållt på, om ni ville veta asså :D
Har inge' kul o skriva så ni får underhålla er på nått annat sätt,ciao!
jo jussste... välkommen hem älskade hannipaj! Inte saknat dig LIIIITE heller♥
justja! Har vart skitväder idag också... tänk om det kunde va sommar :(

ne

Men kom igen? Fuck allt.

fml

Kan någon döda mig snälla? Orkar inte all skola nu...

heheheh

jamen tjena!

Monster

A hey, jag är sjuk.
tycker att du kan bli frisk me'

Tell me why? I don't like sundays...

Usch och blä på den här dagen! Jag har bara suttit inne och gjort läxor hela dagen och det var ju passande eftersom det spöregna hela tiden! Vilket det fortfarande gör? -.- Uscccha... Men fick iaf en del gjort och det var ju bra :)
Undra om dagen imorn blir bättre, jag menar Alice är sjuk och om hon inte kommer så dör jag lite :/ Aja hoppas att ni har haft det bra iaf, poss
har inga bilder på datan så ni får den här godingen ist!♥

Popular......

Asså bajs! Vadå Azerbadjan?! (Och nej jag bryr mig inte om hur det stavas) Sverige skulle lätt ha vunnit jag menar hallå? Han är ju inte lite snygg... ÅH JAG ÄR ARG!
Hahah... Egentligen gillar jag ju inte ens honom men aja... kiss
hahaha, Eric Snyggve!!
(okej fint att bilden tar upp hela inlägget, men jag orkar inte fixa....)

Go' musik


och en gammal goding♥

Cafébrudar

Tjohej!
Hade gympa på Björkängsvallen idag! Fett varmt var det & jag var inte ens med? Helt sjukt... Sen drog jag iallafall ner till stan och hämtade min lilla vovve på dagis & fick gå runt i stan i kanske en halvtimma och dö av värme tills mina underbara vänner kom, sen kom även mamma så jag kunde lämna över Neo och vi tjejer kunde gå till vårat stammisfik♥ (okej vi har varit där 2ggr) men dom har så sjukt rolig personal, hahha!
Nästa tisdag drar vi dit igen, woho!♥
väldigt fin & seriös bild ocksååååå

One time

jäkligt mäktigt! Hade varit kul o se faktiskt♥

Usch! Här sitter man och hårdpluggar, det ...

img_9533 (MMS)

Usch! Här sitter man och hårdpluggar, det sämsta sättet att spendera en söndag -.-  Men jaja, har man mycket o göra så har man! Skriver kanske sen, ciaao!


We are the dancers of the night

Hallooooooooo! Tänkte bara berätta att jag snart åker till Göteborg för att gå på en musiktävling där min brorsas band är med, fett coolt! Haha, men iallafall så kommer jag nog inte blogga något mer idag men jag vet inte säkert ;)
Ni får ha det bra iallafall (:
Och till en sak som jag har glömt av helt...

En bild som påminner mig om gamla tider:




Yeey!

Tjoflöjt alla glada! Idag har jag studiedag och ska snart ner till stan för att möta upp mina underbara vänner på Eest, så mysigt! Det kanske blir något mobilinlägg också men inte säkert.
Iallafall så har jag ton av grejer att glädja mig åt idag!! Min dator är fixad så jag kan blogga normalt och ladda ner massa grym musik till telefonen, sen så ska min morbror tapetsera om mitt rum idag också & sen var det nått mer som jag har glömt av nu men ni fattar grejen? Awesome dag :D
Och bahaahah, Neo skrämde just livet ur en pensionär därute! Skrattar ihjäl mig... Men nu har jag inget mer o skriva, vi får höras någon annan gång, ciiaaao♥
har ingen bra bild på alla så det får bli den här söta! :)

Sorry guys!

Hej bloggisar! Nu var det några dagar sen jag blogga och hur mycket jag än hatar bortförklaringar så måste jag dra till med en. Min data är ju sönder... Inte lätt att blogga då eller? Såna här inlägg, alltså mobilblogg, blir ju lätt väldigt tråkiga också och då kanske det inte riktigt är värt det? Jag vet inte riktigt faktiskt. Haha men någon gång nu i veckan ska jag få tummen ur och skriva om min mormors begravning eftersom den var lite speciell och det kanske kan va kul att läsa om. Min morbror tog även lite bilder som jag kan visa :) Sen fick jag ju träffa Leif Mannerström när vi åt på hans resturang! Haha lite roligt ;) Men som sagt det inlägget kommer snaaaart så håll ut (: men nu måste jag sova. Kyssciao!

Rubrik:

Hej! Nu är bästa Hanna här hos mig, kanske har hon redan somnat? Haha. Iaf så har vi varit på kortegen, haha alla var typ galna & sen vandrade vi runt på stan och jag fick gå barfota pga skoskav, lite pinsamt?! Sen kom det blattar som ba: fan va snygga ni är & vi dissa totalt! Hahaha... Men ja sen såg vi lite folk som vi inte ville träffa så då gömde vi oss och tillslut gick vi hem och frös som dårar! Väl hemma bäddade vi ner oss i soffan och kollade på pippi på rymmen och bambi! Hur mysigt? :) men ah nu är det nog dags att sova för min del också. Pusssss

RSS 2.0