Hej bloggen! Nu sitter jag ensam i bilen u...

Hej bloggen! Nu sitter jag ensam i bilen utanför mormors gamla lägenhet och filosoferar. Snart ska jag vidare till hennes begravning och jag har glömt o ta vattenfast mascara! Fasen också ;) men det ska bli skönt att få ta ett sista farväl och träffa de goa kusinerna igen :) kanske skriver något efter ceremonin men det är inte säkert, det beror ju på lite hur jag mår... Hoppas att alla har det bra illafall. Puss


Vidrigt...

Okej! Här kommer en ganska vidrig bild på min armbåge så ni kan få en uppfattning om hur det ser ut. När bilden togs var såret färskt och blodigt men om ni tänker er det i en grön/gul nyans så får ni ungerfär fram hur det ser ut just nu! Man ser ju inte direkt hela där heller och nu har det läkt lite men jaa. Här kommer den iaf...
mmmmmmh...

Invalido

Hallå! Har råkat ut för sjukaste olyckan och har så ont att jag knappt kan skriva detta. Ni kan istället få en beskrivning av vad som hände här på Hannas blogg. Kunde inte ens gå till skolan idag och har varit tvungen att ligga i sängen hela dagen! Som sagt, helt sjukt! Min telefon funkar iallafall prima, men ibland är det lite svårt o se saker på den om man säger så, haha!
Hoppas ni mår bättre än jag iaf, kyssciao♥
jag har iallafall en massa godis som jag kan trösta mig med, speciellt dessa! Äppelpaj med vaniljsås smakar de men går inte o få tag i här i Borås, fick köpa en stor burk när jag var i Skåne!!

fan

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj!

Min lilla bebis!

saknar min lillebror♥

I like it like it come ooooon!

Hallå där! Är hemma från underbara Skåne nu, känns väl sådär? Det var så nice där nere, eget hotellrum och att få träffa kusiner och kusinbarn! Det var ju ett tag sen man såg dem men det dröjer inte länge tills nästa gång. Bara knappt en vecka eftersom mormors begravning är då.
Och så har jag ju ett litet problem! Min dator är ju på service och jag kan därför inte lägga in några bilder, de får komma i efterhand, likaså bilderna från min och Hannas picknick i onsdags.
Håll till godo, ciaoo!
mahahha, ostbågar i bakgrunden! ;o

Don't feel like picking up my phone so leave a message at the tone

haha, bara för att jag är så seriös och älskar min telefon!♥

Aja...

Hej bloggen! Idag har jag köpt mig en iPhone 4 eftersom min 3:a dampar loss, den kommer börja funka på måndag så tills dess får jag stå ut med min gulliga lilla rosa samsung! Fick också välja skal och valde därför ett mörklila (daaah?!). Sen en annan grej som kommer drabba min bloggning! Jag har på något sätt gjort så att vi måste gå till Elgiganten med min dator imorn eftersom den cpar och därför kommer jag nog inte kunna blogga så mycket utom när jag sitter här i köket. That's pretty much it, ha det bra! puzzzz♥
schtek bild från sommar'n 2010, minns dagen som igår!♥♥

OMG

hahahahahhaha, en av de sämsta låtarna jag har hört! Man måste bara älska hennes excellenta engelska också! Herregud...

~I'm about to lose my mind
You've been gone for so long 
I'm running out of time 
I need a doctor 
Call me a doctor 
I need a doctor, doctor 
To bring me back to life...~♥

Mobilblogg!

Hej bloggen! Sitter på min prao nu och nja ligger snarare i soffan här :) äntligen sista dagen innan lov! Woho, sen drar jag till skåne och min kusin och mitt kusinbarn lilla calle. Men nu ska jag bråka vidare med jocke, puss!


14/4-2011

Hallå! Igår var jag med min fina vän Hanna, gjorde inte så mycket förutom att typ äta som dårar! Haha...gjorde våran egen maträtt och sen sprang vi fram&tillbaka till ica ungefär tusen gånger! Haha, nee kanske inte men nästan ;).
Nu sitter jag bara här vid datan och dunkar musik och är det bara jag eller har vädret varit helt cp idag? Sol och regn om vartannat, vart tog sommarvärmen vägen?!
Aja, nu ska jag ta en macka och mysa med min underbara hund♥
puss

Naw vad söt o gammal bild!

Rest in peace...

Då var det dags för dig att komma till himlen också, mormor. Äntligen slut på lidandet...
Du betydde verkligen mycket för mig och jag lovar att jag aldrig ska glömma dig, vila i frid.
Szeretlek♥

vi ses i paradiset...♥

Kebab...

Hej! Haha bara så ni vet har rubriken inget med saken o göra! Innan jag går och lägger mig så tänkte jag berätta lite om min prao. Ursäkta stavfel osv, har varit uppe sen 10 eller nått(A). Men let's begin...
Som några av er vet så praor jag på AKI hundcenter och har varit där i en vecka. Jag tycker att det är jättekul där, riktigt härlig personal t.ex Jocke! Han har blivit som en storebror för mig även om han är typ 30, hahah! Sen får man ju vara runt hundar hela tiden och det älskar jag ju så det är riktigt härligt!
Vissa stunder kan jag ha tråkigt, det är 3 timmar mellan promenaderna och då får man underhålla sig bäst man kan. Jag måste erkänna att jag somnade i soffan en kvart i fredags, ingen märkte något(tror jag?!) så det var lugnt. Jag vaknade av att en hund ylade, haha ;) Men that's what I do. Jag chillar järnet med nice folk, haha!
Peace out people, ciao!♥
Jag med min älskade Bobby i knät!
Han är min bästa vän på dagis, han lämnar mig aldrig♥♥

Woooooooooooooooooop

Är det sommar eller? Termometern visar fucking 22 grader,jag skojar inteee! Här sitter jag och äter frukost och dunkar sommarlåtar, fett schtek asssoo! :D
Every day I'm shuffeling!

Före Detta Raving Donna

Nostalgi eller? Omg...Bara älskar den här låten♥

 

Världens bästa bror,haha♥

Freeeeeeeeeeeeedag!

Hallå där! Äntligen fredag, en hel vecka sen nu ju ;o haha. Idag fyller Lulli 14 år, toooor flikka nu. Lilla bäbis! Annars så har jag bara softat på min prao, råkade somna en kvart i soffan men ingen brydde sig, de bara fortsatte prata och sen väcktes jag av att en av hundarna började yla -.-
Uhm, just nu kollar jag Talang 2011 och Charlotte är puckad i huvet och röstar ut alla bra! ;o Tycker att detta inlägget var väldigt givande, hahaha! Men nu ska jag ta min extra stora påse ostbågar och slafsa, pussssss!♥
GRATTIS ÜBERSTORN00BFJORTISEN!♥♥

Now i'm all gone...

Tänkte bara meddela för er som inte vet! MIN HEMSKA UTVÄXT ÄR BORTA!!
fint! håret ser typ oranget ut på bilden, men nono det är det inte ;)

Jag och någon klasskompis

HAHHAHA tog denna (GAMLA) bilden för den är så rolig...

Cuuutie

Hej! Bara så ni vet så har jag en tillfällig design, eftersom jag inte är IN LOVE så kommer jag nog inte ha den särskilt länge. Just so you know :)

Update: Fixade en ny direkt istället!

Brown is the new blond

Fick boka om min tid hos frisören eftersom mamma ska iväg på tisdag. Frisören tyckte att det var bäst att färga hela håret i en "mörkare nyans". Här är resultatet! Ganska nöjd faktiskt :)
osminkad bara så ni vet ;)

Lalalalala

Tjenare bloggen! Nu ligger jag här hemma i min säng och väntar på Hanna, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men alltid blir det ju nått kul! Jag vaknade jättesent! Typ vid 2 och det är anledningen att vi måste träffas så sent,haha. Men mycket hellre sent än aldrig!! :)
Nu kommer hon nog snart, ses sen bloggen!
Puss♥
seriöst den snyggaste bruden!!♥

en bild på min vardag

hänga i skolan med gänget,främst alice då eftersom vi har varje lektion tsm!
Haha,det här är på franskan när vi hade sjukt tråkigt! (a)

Hej bloggen!

Allt bra eller? Jag mår ganska bra iaf, är väldigt trött och saker händer runt omkring hela tiden men det är okej. Äntligen fredag iaf! CrazyHairDay i skolan också, sjukt kul även om alla glodde ut mig och alice eftersom vi var ihopflätade (a) Vi borde fan ha vunnit!... Fast 8c äger alla ändå så wooooho!
Har också varit hos frisören, klippte bara topparna men på måndag/tisdag så ska vi göra något åt min hemska utväxt! Yey,äntligen! :)
Nu ska jag mysa och njuta av fredagen,puss!
HAHAHA bara för att det är fredag!

RSS 2.0